23 shtator 2010

Portjeri i Juventusit Marco Storari shpreson që të ftohet nga Kombëtarja

Portieri i Juventusit Marco Storari shpreson ta hapë një dritare që do ta lejojë at të luajë për kombëtaren e tij.
Storari e din që trajneri Cesare Prandelli është i fokusuar në të rinjtë, por ai është po ashtu i vetëdijshëm se edhe shfaqja e mirë dhe përvoja mund të jetë arma më e efektshme për ti thyer pengesat për të hyrë në Kombëtare.

Me Buffonin e lënduar në Juventus, Storari ka luajtur një rol qendror, dhe ai dëshiron që ta përsëris atë me Italinë. Çelësi është motivimi dhe metodologjia, dhe portieri është i prirur për të aplikuar vetë.

“Ekipi kombëtar? Çfarë mund të them? Janë ata që vendosin për ta krijuar një grup me përspektivë, dhe të mbështeten në lojtarë të rinj,” u tha Storari Tuttosport-it.

Por qëllimi i tij është që ta bind Prandellin se më shumë duhet të mbështetet në eksperienc

“Spias mendimit tim do të ishte mirë të mbeshteten në përvojë,”shtoi ai.

“Njerëzit gjithashtu duhët të shiqojnë edhe në formën. Ky është mendimi im, por unë jam ende duke shpresuar…”