21 shtator 2010

Giovinco: Juve kurrë nuk më dha arsye për mosaktivizimin tim

Sulmuesi i Parmës, Sebastian Giovinco, thotë se ai kurrë nuk ka marrë shpjegim për faktin se pse nuk është aktivizuar se ish-klubi i tij, Juventus.

Italiani u largua nga Juventusi gjatë kësaj vere, në përpjekje për të luajtur më rregullisht, pas një viti qëndrimi jashtë fushe.

“Nuk jam larguar nga Juve kur Diego arriti, pasi doja të luaj të gjitha letrat e mia në mënyrën e duhur. Në të vërtetë, vitin e kaluar luajta gjashtë ndeshjet e para me Ferrara dhe arrita rezultate të mira”.

“Por pas një momenti të caktuar nuk dola më fushë më. Nuk e di përse”, ka thënë Giovinco.