19 shtator 2010

Quagliarella: Kurr nuk kam shenuar nje gol te tille

Duke folur për Sky Sport ne fund te pjeses pare, Fabio Quagliarella ka shprehur lumturinë e tij për golin që ai bëri finte , e cila lejoi Juventus shkuar rezultatin e përkohshme 2 me zero: “Unë shkoi mirë, është hera e parë qe shenoj nje gol te atillë. Tani ne duhet të vazhdojë kështu, sepse kemi ardhur nga përvoja të këqija dhe pse ne nuk duhet të besojnë Udinese “