14 shtator 2010

Wolsburg gati për të bërë oferten për mesfushorin e Juventusi-it Sissoko

Wolsburg janë të gatshëm për të bërë një ofertë për mesfushorin Momo Sissoko të Juventusit.
Ish ylli i Liverpoolit ka qenë mënjanuar nga trajneri i Juve’s Gigi del Neri,i cili preferon Felipe Melon si të parin që ta fitoj lojën në mesëfushë.
Tuttosport thotë se Wolsburg janë duke mbajtur vëmendjen nga lojtari dhe janë të gatshëm për ti ofruar 8 milionë Euro në Janar.
Trajneri i Wolsburgut Steve McClaren e njeh Sissokon shumë mirë që nga koha e tij në Angli me Middlesbrough.