21 shtator 2010

Del Piero: Nuk kam plane për pensionim, ndërsa ndeshja kundër Inter-it do të tregoj kush jemi ne

Ylli i Juventusit Alessandro del Piero, në një intervist për mediat Italiane, ka deklaruar se nuk e ka në planë të pensionohet, ndërsa ndeshja kundër Inter-it kur ta luajn, do të tregoj kush janë Juventinët.

“ Unë dua të luaj deri në moshën 40-vjeçare, dhe të fitojë tituj përsëri këtu, dhe shpresoj që këtë do t’ia arrijmë, dhe jemi optimistë për këtë.

“ Sfida e drejperdrejtë me Inter-in do të na tregon se kush jemi ne.

“ Agnelli sjellë entuziazëm, Marotta dhe Del Neri rregullë, dhe me të vërtet gëzohem që kemi një shpirt Italian këtu” tha: Del Piero