21 shtator 2010

Moggi i përgjigjet Zamparinit

Katrahura e krijuar nga presidenti i Palermos, Maurizio Zamparini, kur tha se Interi është Juventusi i ri, pasi që po manipulon me gjyqtarët, ka zgjuar polemika të mëdha në Apenine, ndërsa tani ka detyruar krijuesin e Calciopolit, Luciano Moggi, ta thyejë heshtjen dhe të flasë për pohimet kontraverse.

“Zamparini po fliste për fuqi, por ai duhet të jetë më konkret. Unë e pashë një intervistë që e dha për Il Corriere dello Sport, në të cilën ai ka thënë se po kthehemi në kohërat e Calciopolit”.

“Zamparini duhet të thotë nëse njerëzit e përfshirë në Calciopoli janë ende në të, ose ata janë jashtë tij, duke parë se futbolli po bëhet më i keq”, deklaroi Zamparini.