23 shtator 2010

Salvatore Schillaci : Juventus të jenë më të kujdeshëm ndaj Palermos

Ish sulmuesi i Juventusit Salvatore Schilladi beson se Palermo mund të vijnë më lart me pikë kur ata do të ndeshen me Juventusin të enjten.
Dy ekipet me formë të kundërta. Juventus erdhi nga fitorja kundër Udinese-së 4-0, kurse Palermo dëshiron ti përmirsojë gjërat nga humbja e tyre kundër Interit në shtëpi 2-1.

Dhe Schillaci beson se pala e Delio Rossit mund ta mbajnë vetën në Olimpico.

“Sigurisht, Juventus janë favoritë, por pozita e Palermos në ligë nuk e pasqyron ecurinë e tyre,” tha Schillaci

“Megjithatë, disa lojtarë janë më të motivuar se sa kur luajnë me ndonjë ekip të dobët.

“Unë mendoj se kjo do të jetë një ndeshje e hapur. Palermo vijnë nga një rezultat negativ, por unë mendoj se Bianconerët janë të thyeshëm.