20 shtator 2010

100 Paraqitje per Marchision : "Ky eshte Juventusi qe ne duam"

Udinese, 20 shtator – Njeqind paraqitje per Juventusin, ngre dolli me nje gol. Per nje fest te tille Marchisio do te bente cdo gje, dhe qe u deshmua pas perfundimit te ndeshjes, “Juven qe do Del Neri? Po, por edhe Juven qe duam te gjithe ne. Nuk i kemi zgjidhur te gjitha problemet dhe do te vazhdojme te punojme shume qe te permiresohemi. Ne luajtem mire, krijuam shume raste dhe shenuam poashtu, megjithate vuajtem pak. Duhet te vazhdojme te punojme keshtu duke e ditur se kjo eshte vetem pikenisja. Duhet te bejme shume hapa perpara qe te behemi nje skuader e madhe.”