20 shtator 2010

Marotta i kunderpergjigjet Zamparinit

Drejtori I përgjithshëm bardhezi iu përgjigj presidentit të palermos: ‘Bardhezinjtë kanë demostruar në historinë e saj se Juventusi ka fituar sipas rregullave, dhe kjo ka rëndësi.’Nuk e kam pare ndeshjen, prandaj nuk mund ta komentoj. Por shtoj se juventusi ka treguar në historinë e saj se di të fitojë rregullisht, dhe kjo ka rëndësi.’ Kështu drejtori I përgjithshëm I Juventusit Beppe Marotta ka komentuar deklaratat e presidentit të Palermos Maurizio Zamparini, pas humbjes me ziklatrit ka thënë se ‘Interi është Juventusi I ri’