19 shtator 2010

Marchisio: Kjo eshte vetem nje pikenisje dhe duhet te vazhdojme

“Eshte vetem hapi i pare per tu kthyer per te konkuruar ne nivele me te larta. Ne duhet te vazhdojme te punojme. Ne fituam ne Udine 4-o nje fitore qe na lejon ta shofim te ardhmen me nje optimizem te ri. Juve eshte i kenaqur me Del Nerin po ashtu edhe ne. Tani ne duhet te perpjekemi te punojme per te permirsuar dhe per te lujatur shume mire ne ndeshjet e ardhshme. Nuk behet fjale per nje pike mberritje sepse akoma nuk kemi zgjidhur problemet qe kemi pesuar ne ndeshjet e meperparme. Juve eshte por nuk duhet te mendojme per skuadrat e tjera.