22 shtator 2010

Dzeko: Juve, më mungon

Sipas Tuttosport, disa nga deklaratat interesante të bëra nga Edin Dzeko ( wolfsburg ), lojtari është i dëshpëruar që nuk ka arritur të transferohet ne Juventus, dhe këtë e ka pohur në një intervistë të tij.

” Unë nuk mund të them se nuk dua të luaj për Juve-në, por me të vërtet ndihem keq që nuk u transferova atje.

” Deri në minutën e fundit kam pritur me padurim që kjo të realizohet, dhe të iu bashkangjitem Juventus-it, por ja që sndodhi, dhe ndihem i dëshpëruar për këtë. Dhe mbi të gjitha Juve më mungon shumë. Dhe shpresoj që të ardhmën të kaloj atje.” Tha: Dzeko.