13 shtator 2010

Marotta : Juventus ne rritje , Krasic ishte vetem 60%

Drejtor, si ju duk Juventus sot?

Pash nje Juventus nga ai i ndeshjes me Barin, per mir sigurisht. Nje Juventus qe kishte perseri 6 / 11 lojtar te rinje kundrejt sezonit te kaluar dhe kjo nuk duhet harruar. Aritem te mernim nje rezultat qe quhet negativ per ne duke pare qe shkuam dy here ne avantazh.

Ju e kishit thene qe duhej durim.

Po duhet durim pasi jeemi nje skuader qe do vije gjithmon ne ritje pasi lojtaret jane te rinje dhe duhet te lidhen mire, pasi nuk ka nje shkop magjike qe ti beje ata te mesojne menjeher lojen e njeri tjetrit. Por ka shenja permiresimi pasi ndryshe nga ndeshja me Barin shkuam ne disavantazh dhe e kthyen rezultatin perseri.

Komplimente Drejtor pasi te gjitha blerjet tuaja jane qe tani te pelqyera nga tifozet.

PO. Por disa prej tyre nuk jane ne formen e tyre ideale. Ne kta nenvizoje Krasic qe sot luajti shum mire por nuk eshte akoma ne formen e tije me te mrie, eshte akoma ne 60- 70%. por jemi ne rrugen e duhur.