23 shtator 2010

Massimo Moratti dhe Inter të stresuar në lidhje me Presidentin e Juventusit

Juventus dhe Inter mund ta ndajnë jetën në Seria A, por kjo është ku ngjashmëritë marrin fund ku Andrea Agnelli përgjiget në Massimo Moratti-në mbi qëndrimin e tij në Calciopoli.
Moratti tha se Juventus shtrëngoheshin në ajër të hollë në ndjekjen e tyre ligjore për ti rivendosur dy Scudetti-të të revokuar.

Agnelli mendohet se nuk do të heq dorë. Ai është duke i shtyr FIGC që ta nisin hetimin e tyre në Calciopoli 2. Ai i sheh shqetësimet e Moratt-të si një kujtesë që ende ka punë të pambaruara.

“Moratti? E qartë se ai është i shqetësuar dhe kështu ai mendonte për ne,” tha presidenti i Juventusit.

“Unë shiqojë se çfarë po ndodh me Juventusin. Ne jemi të qetë. Ne e dimë se çfarë kemi thënë, po ashtu e din edhe FIGC dhe ne jemi duke pritur për gjykimin e tyre.

“Unë jam shumë i qetë në drejtim të marrëdhënieve në mes të Juventusit dhe Interit.

“Nëse shikojmë në prova të reja tregojn se edhe Interi kishtë bërë telefonata.