20 shtator 2010

Bastos: “Për pak sa nuk u bashkova me Juventusin”

Mbrojtësi i krahut të majt tek skuadra e Lyonit Mishel Bastos ka zbuluar se: “Verën e kaluar unë isha gati të ndahesha me Lyonin, kam pasur disa kontakte me Real Madrid dhe Juventus, posaqërisht me klubin italian. Është një nder që ta di se klube të tilla të rëndësishme janë të interesuar për mua, por objektivi im ka qenë gjithmonë ta luaj një sezon të mirë dhe fitoret me Lyonin.”