13 shtator 2010

Alessandro Del Piero ka analizuar sfiden permes mikrofonave te Juventus Channel

Alex urime per 17 vitet e kaluara me barzhezinjte, edhe pse nuk mund te festojme me nje fitore apo nje gol tendin

“Kjo eshte gjeja e vetme deshperuese e kesaj dite, si per mua ashtu dhe per skuadren. Kemi bere permiresime per dallim nga loja kunder Bari-te, kemi zhvilluar nje loje te bukur, por nuk na mjaftoje, poashtu dhe skuadra kunder se ciles luajtem eshte shume e mire, dhe ne duhet patjeter te permiresohemi ende”

Pasi qe jemi tek permiresimet, si t’u jane dukur blerjet e reja? Ne vecanti Krasic, qe ne pjesen e dyte shkelqeu.

“Po, po, ka zhvilluar nje loje te mrekullueshme. Tani ta urojme qe te vazhdoj te luaj gjithmone mire.

Duam te pakten t’i pershendesim te gjithe tifozet dhe poashtu t’u kerkojme qe te kene durim…

“I pershendes te gjithe ata tifoza vullnetare, pasi qe nje numer i madh i tyre ishin prezente ne kete ndeshje dhe duartrokiten skuadren para dhe pas ndeshjes. Jemi duke punuar vertete shume vetem qe te mund te permiresohemi, pas te gjitha atyre ndryshimeve qe kemi bere kete vit. Nuk eshte nje pretekst, na vie keq per kete qe ndodhi sot, dhe shpresojme qe se shpejti duke filluar nga e diela, ne fakt nga e enjta, te vijme ketu dhe ta komentojme nje fitore tonen.”