20 shtator 2010

Juventus sfidohet seriozisht nga Arsenal për Jesus Navas

Ideja e Juventusit për të blerë Jesus Navas, tashmë ka filluar të zbehet pasi Arsenal ka hyrë në garë seriozisht për lojtarin.

Ideja e Juventusit për të blerë Jesus Navas, tashmë ka filluar të zbehet pasi Arsenal ka hyrë në garë seriozisht për lojtarin. Sipas tabloideve britanike, në fakt, duket se Arsenal ka një ofertë të rëndësishme dhe është i vendosur të blejë lojtarin nga Sevilla, duke mposhtur konkurrencën e Juventusit dhe Chelseas. Gunners, mund të sigurojnë shërbimet e spanjollit me.Çmim 25 mil. euro në verën e vitit të ardhshëm.