21 shtator 2010

Juventus, mohon kalimin e Del Pieros në U.S.

I pyetur për thashethemet që e bënë atë ta lërë Juventusin, kapiteni Alessandro Del Piero (35), të cilit kontrata do ti përfundojë në qershor 2011, deklaroi: “Kjo është diçka e cila ka qenë e përfolur për vite, por unë jam mirë këtu dhe unë dua të luajë për Juventusin.

Pres një takim për ripërtrirjen e kontaratës, herët ose më vonë “.