31 gusht 2009

Tentimi i fundit i Romës

Përderisa Amantino Mancini ka thënë se dëshiron që të rikthehet te skuadra e Romës, Rosella Sensi është duke i shikuar mundësitë e transferimit të tij. Mësohet se sot do të ketë një takim mes zyrtarëve të Interit dhe Romës, në lidhje me Mancinin, i cili nuk bënë pjesë në planet e Mourinhos për sezonin e ri.