31 gusht 2009

Marchisio nuk e ka thyer këmbën

Futbollisti i Juventusit Marchisio nuk e ka thyerë këmbën e tij gjatë ndeshjes me Romën. Ai sot kishte kaluar të gjitha kontrollat mjekësore dhe mjekët kishin ardhur në përfundim, se ai ka një lëndim të muskujëve të këmbës mirpo fatëmirësisht nuk ka thyerje.