31 gusht 2009

Modriç nuk fajëson askënd

Luka Modriç nuk mendon se Lee Bowyer duhet të fajësohet në lidhje me lëndimin e tij të rëndë. " Nuk ishte një ndërhyrje e qëllimshe. Më pas unë ndjeva që diçka me këmbën time nuk po shkon mirë dhe pash që e kisha të thyer. E vetmja gjë e keçe është që do të më duhet ta përcjellë skuadrën time nga TV" deklaroi Modriç