31 gusht 2009

Sheva shumë i lumtur

Andriy Shevchenko e ka komentuar rikthimin e tij te skuadra e Dinamo Kievit. " Së pari dua t'i falenderoj Abramovichin dhe Surkisin për arritjen e marrëveshjes. Unë dua ta nderoj këtë skuadër dhe jam shumë i lumtur që kam ardhur përsëri këtu" deklaroi Shevchenko