31 gusht 2009

Roma transferon një portier

Roma ka marrë me huazim portierin e Dinamo Bukureshtit Bogdan Lobont për një vitë Mediat Italiane njoftojnë për këtë transferë dhe nëse tregon sukses ai do të mund të trasnferohet me të drejta të plota në Romë. Gjatë kësaj dite janë kryer disa transfere pasi që pasi qe po mbyllet afati i transferet.