31 gusht 2009

Carragher: Ishte gol tipik i Gerrard

Mbrojtësi i Liverpoolit Jemie Carragher gjatë një interviste për ''The Sun'' deklaroi ''Ishte një gol i mrekullueshëm nga Gerrard, tipike e Gerrardit. Ishte një rezultat i mirë, ne luajtëm mirë gjatë kësaj ndeshje. Ne kishim kritika gjatë kësaj jave, dhe ishin normale pasi që nuk kishim një start si duhet. Mendojë se treguam karakterin e vërtetë që ka Liverpooli'' u shprehë Carragher