31 gusht 2009

Hajnat në shtëpinë Vieiras dhe Muntarit

Dy futbollistët e Interit Patrick Vieira dhe Sulley Muntari janë dy viktimat e fundit që janë dëmtuar nga krimi. Sipas ''Tuttosport'' Vieiras ju është vjedhë gjëra të vlefshëme në vlerë prej 800 mijë euro, ndërsa Muntarit në vlerë prej 200 mij euro. Kjo nuk është hera e parë që vidhet Muntari edhe më herët ora me vlerë 17 mijë euro ju është vjedhur.