31 gusht 2009

Robinho: E dua jetën e natës

Sulmuesi i Man Cityt Braziliani Robinho deklaroi se '' Për mua është shumë normale të dal jashtë dhe të kam një jetë nate. Kur gruaja ime më lejon të shkojë, atëher nuk kam kënd të pyes tjetër. Unë dal jashtë, ndërsa ajo qëndron në shtëpi. Ne njihemi që kur kam qenë 15 vjetë, ajo është gruaja e ëndërrave të mia'' u shprehë Robinho