31 gusht 2009

Dmytro Chygrynskiy kalon kontrollat

Transfera e re e Barcelonës Dmytro Chygrynskiy sot ka kaluar kontrollat mjekësore në Barcelonë dhe pritet që shumë shpejtë të nënshkruaj kontratën me Barcelonën. Ai menjëherë pas kontrollave ju është bashkangjitur skuadrës në stërvitje. Dmytro Chygrynskiy është transferuar në vlerë prej 25 milion eurove