30 gusht 2009

Ferrara: Ne luajtëm mirë

Trajneri i Juventusit Ciro Ferrara pas ndeshje derbi me Romën në konferencë për shtypë deklaroi '' Ne luajtëm një ndeshje të mirë, sidomos gjatë pjesës së parë. Është normale që disa nga futbollistët të qëndrojnë në bankinë, sezona është e gjatë dhe do të ketë për të gjithë vendë. Gjatë pjesës së dytë ne ishim më natyral se Roma dhe vendosëm tre sulmues kështu që fituam ndeshjen. Mendojë 6 pikë nuk janë shumë, sepse jemi në fillim të sezonës, por ne duhet të shkojmë fitore pas fitore'' u shprehë Ferrara