31 gusht 2009

Jovetiç: Fiorentina ka nevojë për Mutun

Golshënuesi i Fiorentinës kundër Palermos deklaroi se '' Ishte një fitore e rëndësishme, ne luajtëm mirë dhe kishim raste për shënim. Ne kemi nevojë shumë për Mutun, mua me vjenë keq për ndodhitë e tij, por shpresojmë që ai shpejtë të kthehet dhe të luajë me neve'' u shprehë Jovetiç