31 gusht 2009

Guardiola kishte të drejtë që e shiti Eto'on

Ish trajneri i Barcelonës Johan Cruyff deklaroi '' Njerëzit tani flasin për atë me tone kritike, por unë mendojë se ai ishte shumë i mirë në Barcelonë. Por të jam i sinqerë me të vërtet ishin vite ishin të gjata, dhe nuk mendojë se do ishte mirë ë të rinovohej kontrata. Pep këtë e ka ndierë dhe e bleu Ibrahimoviçin, mua më përqen ai, por njëashtu bëri mirë që e shiti Eto'on'' u shprehë Cryff