31 gusht 2009

Te Sampdoria tërë jetën

Antonio Cassano nuk dëshiron që të largohet nga skuadra e Sampdorias, madje ai e ka pranuar se dëshiron që të qëndrojë te kjo skuadër deri në fund të karrierës së tij. Sipas Cassanos, ai është i lumtur me tifozët dhe me bashkëlojtarët dhe nuk mendon për ndonjë skuadër tjetër.