31 gusht 2009

Duhet të kërkohet falje nga Wenger

Presidenti i klubeve Angleze Richard Bevan pasi që ishte dërguar në tribunë trajneri i Arsenalit Arsen Wenger gjatë ndeshjes me Man United deklaroi '' Duhet të kërkohet falje nga ai, sepse ishte një dënim i padrejtë. Unë fola me Wengerin dhe i thashë që kemi një borgjë ndaj teje për të kërkuar falje. Lee Probert nuk ka treguar një performancë të mirë gjatë referimit të ndeshjes'' u shprehë Bevan