31 gusht 2009

Granero i lumturë në Madrid

Esteban Granero ka deklaruar se është shumë i lumturë që është pjesë e Real Madridit. Ai deklaroi '' Kurrë nuk e kam humbur shpresën që nuk do të luajë në Madrid. Kur të kesh një ëndërr, duhesh të luftoshë për atë ëndërr që të bëhet e vërtet. Unë kam nënshkruar me një klubë që më përshtatet mua. Unë jam shumë i kënaqur me pritjen që më kanë bërë në Madrid. Unë dëshirojë që të luajë sa më mirë dhe të tregojë sukses'' u shprehë Granero