31 korrik 2009

Trezeguet mund të qëndrojë

Drejtori sportiv i Juventusit, Alessio Secco ka insistuar se skuadra e tij nuk është edhe shumë e interesuar që të shesë sulmuesin e saj David Trezeguet. "David është i vlefshëm dhe ne mund ta ruajmë atë. Nëse do të vjen ndonjë ofertë ne do ta shqyrtojmë atë. Megjithatë nuk do të ngutemi nëse vendosim ta shesim David Trezeguet, jo në Itali por jashtë saj" - deklaroi Alessio Secco.