30 korrik 2009

Kaka: Isha i lumtur tek Milani

Ricardo Kaka e ka bërë të qartë se ishte skuadra e Milanit ajo që e largoi atë nga San Siro drejt Santiago Bernabeut. " Unë e doja Milanin dhe isha i lumtur atje, por erdhi një moment kur skaudra ishte e detyruar të më shesë për shkaqe financiare. Unë gjithmonë ia kam lënë Milanit në dorë të ardhmen time dhe ajo vendosi që të më shesë." deklaroi Ricardo Kaka për "AS"