30 korrik 2009

Astrit Fazliu i lumtur në Prishtinë

Transfera e re e kampionëve të Republikës së Kosovës Astrit Fazliu ka deklaruar se është i lumtur në Prishtinë. Ai deklaroi se '' Edhe pse kam një lëndim të lehtë në kraharor unë vazhdojë të jam në stërvitje. Jam i lumtur që tani jam në skuadrën kampione dhe unë do të japë më të mirën për klubin'' u shprehë Fazliu