30 korrik 2009

Hleb në Stuttgard

Edhe pse Barcelona kishte dhënë Hlebin në Inter për një vit me huazim për shkakë të transferës së Ibrahimoviçit, pas kundërshtimit të Hleb Barcelona ndërroi drejtimin e tij dhe për një vit huazim u dakordua me Stuttgardin. Sipas kontratës Hleb do të luajë një vitë në Stuttgard dhe të gjitha pagesat do të ia bëjë skuadra e Stuttgardit