30 korrik 2009

Ibra mund të përmirësohet

Zlatan Ibrahimoviç nuk beson se e ka arritur maksimumin e mundësisë së tij në futboll. Sulmuesi suedez beson se mund të përmirësohet. “Dëshiroj dhe mund të përmirësohem. E di se jam në një nivel të lartë, por e di se mund të jem edhe më efikas. Nevojitet të punoj shumë. Në Itali kam mësuar se si duhet të luash për skuadër. Nëse nuk luan kështu, është e pamundur t’i arrish objektivat e klubit tënd”, tha sulmuesi suedez.