30 korrik 2009

Talenti Veliu, një hap larg Sëlltikut

Vlorë - Mbrojtësi vlonjat Franc Veliu edhe pse e ka ruajtur për shumë kohë si sekret të tij interesimin e menaxherëve për ta provuar në një nga klubet e njohura britanike, dje ka pranuar se është pranë transferimit të ekipi skocez i Sëlltikut.
Po pak muaj më parë, pranë mbrojtësit elegant Veliu kanë qenë dhe dy skuadrat angleze, ajo e Porsmuthit dhe e Aston Vilës. Duket se së fundi, Sëlltik, pasi e ka parë mbrojtësin në aksion ka vendosur të nxitojë duke e bërë për vete kartonin e tij.