30 korrik 2009

Franc Veliu afër ishullit britanik

Futbollisti Shqipëtar Franc Veliu e ka zgjuar interesimin e skuadrave Britanike. Më herët për Veliun ishin të interesuara skuadrat Angleze Portsmouth, Aston Villa, dhe Bolton, por si diket Veliu është më afër për të u transferuar në futbollin Skocez, gjegjësisht në Celtic. Pritet që Veliu të pranojë një ofertë të Celticut dhe të udhëtojë për në Britani.