30 korrik 2009

Shkodranët largohen nga Shkodra

Skuadra e Vllaznisë së Shkodrës pas eliminimit nga Liga Evropiane, futbollistët e saj ia kanë mësyrë skuadrave Evropiane dhe ato Turke. Pak ditë më herët Elvin Beqiri u largua nga Shkodra duke u transferuar në Francë për Bulogne. Ndërsa Ndriqim Shtubina dhe Ilir Nallbani janë duke biseduar me disa skuadra Turke që janë ligën e parë Turke. Lajmi i fundit që vjenë nga Shkodranët është se Bekim Shala ka filluar bisedimet me një skuadër Turke, por emri i saj ende nuk tregohet. Ndërsa plagët e Vllaznisë pritet që të i shërojë tre sulmuesit, dy Ballkanas dhe një Kamerunas, por emrat e tyre në janë bërë të ditur.