30 korrik 2009

Benitez: Reina më i miri

Trajneri i Liverpoolit Rafael Benitez beson se portieri i skuadrës së tij Pepe Reina është portieri më i mirë në kampionatin Anglez. " Pepe është një portier i shkëlqyer. Për momentin, mendoj se është portieri më i mirë në Premier ligën Angleze. Nganjëherë bënë dy pritje të mëdha gjatë lojës dhe kjo ndikon që loja të kthehet në favorin tonë" u shpreh Rafael Benitez