29 maj 2009

Torres dëshiron trofe me Liverpoolin

Fernando Torres i ka paralajmëruar rivalët e Liverpoolit për vendimin e tij që t’ia kthejë ditët e arta skuadrës së 'Kuqe'.
“Dëshiroj të mbetem këtu. Që nga ardhja te Liverpooli kam qenë i vendosur dhe i përkushtuar ndaj skuadrës”. “Qëllimi im është që sezonin e ardhshëm të fitoj trofe me Liverpoolin”, ka thënë Torres për faqen zyrtare të Të Kuqve.