31 maj 2009

Mourinho: Serie A më e vështirë se Premiere League

Trajneri i Interit Mourinho deklaroi se Serie A është më e vështirë se Premiere League. Ai deklaroi'' Nëse i shikojmë vetëm ekipet e mëdhaja është e qartë se Man United është më e fortë se Interi, Liverpooli me fortë se Milani, ose Chelsea më e fortë se Juve. Mirëpo nëse shikohet në përgjithësi liga në Premiere League ekipet tjera janë shumë të dobëta. Unë atje kam fituar dy kampionate dhe për mua ka qenë shumë lehtë sepse vazhdimishtë kemi qenë në epërsi prej 8 e më shumë pikë. Ekipet e tjera e kemi mundur shumë lehtë. Ndërsa në Itali ky luks nuk është. Çdo ekip është i vështirë, Genoa neve nuk na lejoi të shënojmë gol, edhe me ekipet tjera kur kemi luajtur kemi pasur vështirësi të njëjta'' u shprehë Mourinho