31 maj 2009

Perez: Ronaldo mund të bëhet Beckhami i ri

Florentino Perez ka thënë se mesfushori i Manchester Unitedit Cristiano Ronaldo mund të bëhet David Beckhami i ri. " Kur Beckham mbërriti në Real, tek ne u paraqitën shumë sponzorë të rinjë, për shkak se David ishte një model për skuadrën tonë. E njejta gjë mund të bëhet edhe me Cristianon, ai ka një stil të njejtë me Davidin dhe mendoj se do të na shërbej si në lojë ashtu edhe në aspektin ekonomik" deklaroi Perez