31 maj 2009

Forlan kalon më të mirët

Futbollisti i Athletico Madridit Frolan u bë golëshënuesi më i mirë në La Liga. Ai kaloi futbollistët si Etto, Henry, Vila. Forlan gjatës sezonit 2005/06 ishte golëshënuesi më i mirë në Spanjë për herë parë me 25 gola. Ndërsa gjatë këtijë sezoni ai shënoi 32 gola dhe u bë golshënuesi i dytë në histori te Athletiko Madridit pas Hugo Sanchez.