30 maj 2009

Terry: Chelsea ka nevojë për menaxher afat-gjatë

Kapiteni i Chelseat, John Terry, thotë se klubi ka nevojë të gjejë një menaxher i cili do të qëndrojë në klub një kohë të gjatë.
“Do të ishte mirë të kemi një vazhdimësi me njeriun e ri që do të marrë detyrën. Është turp që nuk mund ta vazhdojmë këtë me Guus. Të gjithë i kemi kërkuar atij të qëndrojë, por plotësisht e kuptojmë zotimin e tij ndaj Rusisë”, ka thënë Terry. “Në të njëjtën kohë, do të ishte mirë ta ruajmë qëndrueshmërinë vit pas viti. Kemi nevojë për një ekip të qëndrueshëm dhe po ashtu edhe menaxhim të qëndrueshëm”, ka shtuar anglezi.