31 maj 2009

City super ofertë për Tevez dhe Barryn

Skuadra e Manchester Cityt ka një super ofertë për dy nga objektivat e saj, Carlos Tevez dhe Gareth Barry. Manchester City sipas "News of the World" ka gati 48 milion euro për dyshen Tevez dhe Barry.