31 maj 2009

Gudjonsen dëshiron premier ligën

Sulmuesi i Barcelonës Eidur Gudjonsen ka shprehur dëshirën e tij për tu rikthyer në Premier ligën Angleze dhe për tu larguar nga skuadra e Barcelonës. " Ka shumë klube Angleze që më kërkojnë, e njoh mirë Anglinë dhe mendoj të kthehem." deklaroi Gudjonsen