31 maj 2009

Bob Robson: Dëshira e Hiddink është të rikthehet

Ish futbollisti i kombëtares Angleze dhe fitues i kampionatit botërorë me Anglinë Bob Robson deklaroi se'' Hiddink do të kthehet në Angli. Dëshira e tijë është të kthehet në Angli dhe të punojë këtu. Ai pikërishtë do të kthehet pas kampionatit botërorë Afrika 2010'' u shprehë Robson