31 maj 2009

Juve vendosë javën e ardhëshme

Drejtuesit e Juventusit pas shkarkimit të Ranierit nga detyra e trajnerit vendosën Ciro Ferraren në krye të ekipit. Dy ndeshjet e luajtura në krye me Ciro Ferraren Juve i fitoi. Drejtuesit e Juventusit do të analizojnë dy ndeshjet e luajtura dhe do të vendosin se a do të qëndrojë Ferrara apo do të sjellet një trajner tjetër.